On ollu kyllä saamatonta askartelurintamalla. Muuta en ole saanut kuin tuskastumista ja hikeä pintaan. Jospa tämä elämä tästä taas kirkastuisi myös käsitöissä, kun ilmat lopultakin viilenevät. Meiän koti on ollut ainakin niin sauna, ettei täällä ole jaksanut tehdä juuri mitään :-/ Decoja kovasti odottelen mutta ei ole vielä ruuhka iskenyt ;-)
Eilen tein aikani kuluksi pari nopeaa korttia, lasten onnittelukortteja. Oisin tehny muutakin, mutta kun isäntä nukkui makuuhuoneessa niin en uskaltanu mennä rapistelemaan sieltä tarvikkeita. Keittiön pöydän tarvikevarasto oli siis vajaa ;-) No, muutama kätsy lasten kortti tuli kuitenkin ja leikkelin joulukorttipohjia valmiiksi.

Lahjapaperista... Paksuilla kohotyynyillä onnea teksti kartongilla.. (oliks toi hyvää suomen kieltä...?)

847561.jpg          847564.jpg


Neuloa tekisi hirveästi mieli mutta sormet ei anna periksi... Toivottavasti jää synnytyssaliin tämä sormien puutuminen...

Jos joku tietää niin auttaisko, pli-iis... En onnistu samaan hymiöitä tekstiin. En mitenkään. Menen esim. jonnekin hymiösivulle, klikkaan oikealla hymiön kohdalla, kopioin ja tulen takaisin tänne liittämään sen tekstiin. Ei onnistu. Missä siis vika? Korkeintaan tulee nettiosoite mistä se kuva on tai joku  muu koodi.. :-o Ei tajuu.. Jos joku tietää niin auttakaa!