Tilasin maanantaina Ifiltä paperiversioita valokuvista, ja ne tuli tiistaina! Toisin sanoen, maanantaina kun tilasin, ne on samantien tehty kuviksi ja kiikutettu saman päivän postiin! Todella, todella nopeaa toimintaa. Tuossa just eilen mietin, että ennen vanhaan siinä saatto kestää viikko (tai ylikin), ja se oli nopeaa toimintaa :-) Ensin piti kiikuttaa filmipussi postilaatikkoon ja siitä noin viikko niin tuli kuvat kotiin postissa. Musta tuntuu, että Ifin kuvien laatukin on parantunut... Joka tapauksessa, olen tyytyväinen Ifiin!

Tilasinpa eilen pitkästä aikaa pari Postcrossing-osotetta :-) On ollu tosi pitkä tauko ko. harrastuksesta. Pääsen vasta  huomenna hankkimaan kortit... Ei malttas oottaa... Mihinköhän sainkaan ne osotteet... Jenkkeihin, Kanadaan, Saksaan ja Hollantiin, niihin saa aina..!! Ja sit taisi olla Viroon. Kiva, kiva.

Ensi viikolla vaihtuu elokuu! Käsittämätöntä, noin parin viikon päästä, alkaa koulu, eskari, päiväkoti... Kyllä jotenkin aavistin, että tämä kesä tulee menemään nopeasti mutta että näin nopeasti! :-o

P.S. Decoihin mahtuu vielä. Kts. pari päivitystä alemmas ;-)