Minun on laitettava kuva ja juttua vähän tähänkin blogiin uudesta perheenjäsenestämme... Eilen tuli Monni, 1v2kk, taloon :-) Hän on niin kiltti ja suloinen, että ei voi todeksi uskoa <3 Hän on periaatteessa meillä kahden viikon koeajalla, jos ei tule meidän muitten lemmikeittemme kanssa toimeen... Kyllä tää nyt siltä näyttää, että meille jää :-) Kani alkuun vähän varotteli... En ole aikaisemmin nähnyt sen rummuttavan takajaloilla. Nyt näin :-) Sillälaillahan kani varoittaa. Murissu se on kyllä ennenkin ;-) Nyt ne kuitenkin jo haistelee toisiaan häkin läpi, ja Monni työntää varovasti sinne käpälää ja kokeilee kanin selkää :-) Täytyy antaa rauhassa tutustua.
Monni on ihana! Leikkisä mutta kuitenkin rauhallinen. Tulee syliin ja hurisee mutta menee myös omiin oloihinsa. Ei yhtään villi eikä semmonen, että sais pelätä sen räpsäsevän sormille. Menee jopa X:nä selälleen ja antaa silittää varovasti masusta ilman että alkaa leikkimään. Ja tietysti jo tässä vaiheessa sisäsiisti.
Oon niiiin kissaihminen, vihdoinkin isäntä anto periksi ;-) Halit, miehelle! Onhan meillä aikasemmin kissoja ollu mutta nyt on ollu noin 7-8 vuoden tauko! Kyllä oli aika Monnin tulla taloon <3

Tässä siis Monni

668740.jpg

Tä? Onko tuolla siis lintuja...??
668741.jpg

Lintu, lintu... Tänne, tänne...
668743.jpg