Tänään sain yllätyspostia! Appiukolta ja SAY:ltä! :-) Appiukko oli tehny cd-elokuvan meidän kuopuksesta ;-) Sieltä löytyy mm. kuopuksen ristiäiset ja ensimmäinen joulu ja ties mitä.. En oo vielä katsonut sitä, lukenu vain otsikot :-) Siinä onkin meille koko perheen elokuvaa tälle illalle! :-D Ihanaa <3

Toinen yllätysposti rakkaalta salaiselta ystävältäni! :-) Hip-hei-hurraa! Sieltä löyty jotain semmoista mikä sai meikäläisen silmät revähtämään auki! Salaisella ystävälläni taitaa olla telepaattisia kykyjä... Oon tässä nimittäin pitkän aikaa miettinyt salaa mielessäni, että tarvisin AAKKOSET! Leimasinaakkoset! Ja nyt siellä paketissa oli tuommoiset polymeerileimasinaakkoset (kirjoitetaanko nuo kaikki yhteen...?). Jip-jei! :-) Mulla oli kyllä aakkoset... Mutta sitten pesin niitä, ja r sekä t meni vahingossa viemäristä alas... :-/ No, nyt on taas aakkoset :-)
Paketista löytyi myös leikattavia kuvia, tarroja, servettejä ja koristenappeja. Kaikki niiiin kivoja! Tässäpä tietysti kuva aarteesta:
602335.jpg

KIITOS SALAISELLE YSTÄVÄLLENI
ERITTÄIN MIELUISASTA PAKETISTA!!!