Reipas ja reipas... mutta kuitenkin... Saksin eilen valmiiksi aukkoja korttipohjiin, että pääsen urakoimaan iris foldingia. Nyt niitä on hyvä läjä. 3D-kuvia on vaikka kuinka paljon valmiiksi leikattuina eli ei muuta kuin kortteja tekemään..
Eilen vihdoinkin otin itseäni niskasta kiinni ja pinnoitin pari ruukkua ja muutaman vanerilevyn palan. AION nyt alkaa lätkimään sitä mosaiikkia pikimmiten... Mulla on semmonen pikku markkinaprojekti tässä tulossa, osittain sen takia näitä kaikenmaailman projekteja siis on työn alla ja aikataulu kiihtyy... Joopa joo.

Näin kevään tullen helmet alkaa innostamaan aina enemmän ja enemmän. Selailin pitkästä aikaa tuota Santosen ja Karttusen Hurmaavat Helmityöt -kirjaa. Se on kyllä hyvä kirja. Paljon erilaisia ohjeita, ja selkeitä semmoisia. Suosittelen. Tekis hirveesti mieli (jossain vaiheessa) kokeilla tehä semmonen helmikauluskoru.

524524.jpg

Kävin pitkästä aikaa myös kirjastossa tossa muutama päivä sitten. Silmääni sattui lähtiessä Koritntekijän opas. Lainasin sen kotiin asti. Ihan ok kirja. En tiiä oliko siinä nyt mitään niin uutta ja ihmeellistä. Siinäkin yksi helmiaiheinen kortti jäi parhaiten mieleen :-) Kyllä se kirja ehkä kannattaa selata jos vastaan tulee.

524523.jpg

Tämmösiä juttuja tällä kertaa.