Ulkona on niin kaunista! Niin valkoista, maa, taivas ja puut, kaikki. Aurinko paistaa. Paljonkohan siellä on pakkasta... En taida uskaltaa katsoa mittaria.. Vanhin poika väitti, että eilen aamulla kouluun lähtiessä mittari oli ollu -22, hrrr.. Päivällä se oli jotain -14 paikkeilla. Taitaa olla tänään vähintään yhtä viileä päivä :-)

Postista tuli lehtinen uusista merkeistä. Oikeesti, sekosin niihin taas... Hyppäsin sitten postin sivuille ja teki mieli tilailla sitä sun tätä merkkiä :-o Onneksi tulin järkiini ja tilasin vain ystävänpäivämerkit sekä pääsiäis- ja kesämerkit kestona... Hei, eiks nää muka ole ihania...?

Muumit, iih <3 (ilmestyy joskus toukokuussa, VASTA)

356951.jpg

Vadelmakakku!!! (ilmestyy VASTA syksyllä)

356955.jpg

Ystävänpäivä ja pääsiäinen oli kans erilailla silmää miellyttävät... Hienoja.

356952.jpg

***         ***         ***         ***         ***         ***         ***         ***         ***

Mitäs muuta... Kävin eilen keskimmäisen pojan kanssa askartelukaupassa, kun se halus välttämättä 3D-kuvia. Poika on 5-v ja koukussa 3D-kuviin :-D Ei vaan, tekee varmaan ihan hyvää motoriikalle, keskittymiskyvylle, yms... Ja mielelle onnistumisen iloa!
Tietysti sorruin itekin ostelemaan kaikenlaista vaikka rahatilanne ei sallisi nyt mitään ylimääräistä :-/ Ostin pääsiäiskortteihin ja ystävänpäiväkortteihin muutaman kartongin, valkoista mulperia, ääriviivatarroja... Taidan tehä sittenkin pääsiäiskortit iris-tekniikalla... Oon nyt niin sen pauloissa.. Sitten silmääni osui ihana keiju 3D-arkki ja se oli PAKKO saada... Mansikkakeijuja, aaah, ihania! Tässä:

356910.jpg

Että tämmöstä tällä erää. Pitäs lähteä laittamaan ruokaa. Pojat vaatii nakki-perunoita... Ei vaadi suuria ponnisteluita. Pitäs kehittää jotain homejuustosta. Siinä alkaa paukkumaan päiväys. Että täl viissiin.