Hi-hii-hi-hii :-D Eilen se paljastui! Salainen ystäväni viimeiset kolme kuukautta on ollut Kaiza
Lämmin kiitos ja rutistus! Ihania, ihania pakettaja olen saanut ja niitä innokkaasti hyödyntänyt.
Eilen illansuussa huristelin kotia kohti umpiväsyneenä ja mietin matkalla, että kotona on p-a-k-k-o olla paljastukirje Sayltä ;-) Ja olihan täällä, ihana iso kirjekuori odottelemassa keittiön pöydällä :-) Viimeinen lähetys, haikeus sentäs...
Kaiza on ollut oikein ahkera lähettämään minulle nättejä papereita, ja sain nytkin ihania lilasävyisä paperia. Niille papereille on ollut paljon käyttöä, mm. iris-korteissa ;-) Kuoresta löytyi iiihaaanaa pieni 3D-kirja!! Just vähän aikaa sitten hiplasin sitä askartelukaupassa ja en sitten vaan raaskinu jostain syystä ostaa sitä. Hih, nyt sain sen! Pääsen tekemään keijukortteja! :-) Nukkekotiin tuli lyhty! Se sopii täydellisesti nukkekotini vintille! Kiitos näistä ihanista pienistä nukkekotitarvikkeista! Hmmm... Mitäs muuta paketista vielä löytyi, kirurginveitsi, tarroja, neliökorttipohja ja tuoksupussi :-) Ja se todella tuoksuu :-D Kiitos taas hirmuisesti loistavasta paketista! Ja kiitos kirjeestä! En todella arvannut, että se olit sinä :-)

Tässä kuva viimeisesta say-paketista:
699789.jpgEDIT: Minä olin puolestani Maaritin salainen ystävä :-) Maaritilla ei ole omaa blogia. Laitanpa tässä kuvan viimeisestä paketista minkä lähetin hänelle.

701879.jpg


Ja tämä taisi olla ensimmäinen lähetykseni. Ja muutama muu meni siinä välissä ;-)

701882.jpg