Ystäväni tuli tänään taasen askartelemaan meille koko päiväksi. Ja kävipä taas tuuri, että saatiin sen puoleen sadepäivä.
Kovasti saatiin kaikenlaista aikaiseksi. Ystävälläni oli varsinainen joulukorttipaja käynnissä :-)
Itsekin sain vuoden ensimmäisen joulukortin aikaiseksi :-) Laitan siitä kuvan vielä... Joskus myöhemmin... ;-)
Muutama 3D-korttikin valmistui. Kuvat oli valmiiksi leikattu...
Verestin vähän muistiani miten paperia voikaan värjätä/koristella. Tässäpä pienoinen kuvasarja.

Liisteriä ja pigmenttiä sekaisin...
764002.jpg

Pikkusen hilettä purkista sekaan ;-)
764015.jpg

Sitten vaan maalataan ja kuvioidaan vaikkapa pensselin toisella päällä, haarukalla... Tuos nuo ny kuivuu, ei näytä kovin kaksiselle :-) Äsken kun kävin niitä tuolla kylppärissä siirtelemässä ja olivat kuivuneet jo paremmin niin näyttivät ihan kivoille, kimallekin oli tullu näkyviin :-) Huomenna viimestään näkee lopputuloksen, kun ovat varmasti kuivat. Tosi kivaa puuhaa! Ja lasten kanssahan tätä pitäisi tehdä!! Noistakin voi saada vaikka mitä kivjoa taustoja jonnekin.... Jos saan hyvän kuvan valmiista paperista niin laitan näytille.
764018.jpg

On kyllä tosi halpaa lystiä tuo paperin värjääminen... Ruokalusikallisella liisteriä (jauheena) saa jo useamman paperin liisteriseoksen... Muutama hassu tippa pigmenttiä, ja jos haluaa niin esim. hilettä sekaan... Ei siinä kyllä kauheesti kuluja tule. Paperien kuivattaminen on eri juttu jos on tilaongelmia tai paljon pieniä tassuja niin kuin meillä ;-)

Tein myös kiertämään lähtevät kissa- ja joulu-decot lähtövalmiiksi :-) Mukaan muuten mahtuu vielä... :-) (Kts. edellinen postaus!)