Edelleenkin jaksan katsella tuota valkoista maisemaa ja erityisesti noita valkoisia, kauniita, lumisia puita... Onneksi saatiin vihdoinkin tämä talvi. Kylmä on! :-) -22 näytti mittari tuossa seittemän aikaan aamulla, kun heitin isännän sairaalaan. Sille tehdään pieni leikkaus ihan tuossa päiväkirurgisella.

Vesirokko on kytemässä varmaan seuraavalla potilaalla :-/ Tuo nuorin selvisi kyllä helpolla. Oikeestaan vain näpyt kertoivat vesirokosta. Ei lämpöä, ei kutinaa, eikä näppyjäkään kovin montaa. Helpolla pääsi, hyvä niin.

Tein eilen elämäni ensimmäisen ATC-kortin, hii :-) Valitettavasti en voi laittaa siitä kuvaa, kun se on menossa vaihtoon ;-) Myöhemmin sitten.... Noita on kyllä tosi kiva väkertää! Jos joku on kiinnostunut vaihtamaan ACT-kortteja kanssani niin laittakoon kommenttia. Vaihdot on pop! :-)

Löytyi korttikaupasta. Minusta tämä on aika hauska kortti... Hmm... Menossa kirjeenvaihtokaverille.

359864.jpg

Sitten kuva väkerryksistä :-) Aloittelin pääsiäismunia. Sain pari munaa kankaalla päällystettyä mutta nyt tuosta nauhaläjästä ei löydy sopivaa nauhaa! Argh! Löytysköhän Finnstamperilta... Pitäs tehä sinne muutenkin tilaus...

359866.jpg

Että tällä viissiin tänään.