Finnstamper ilahdutti tänään mieltäni. Kirjekuoresta löytyi tilaamani hopeanväriset sydän haaraniitit, magneetteja, sinistä ruudullista nauhaa, kruunuleimasin, vaaleansininen ColorBox Chalk mustetyyny sekä kaksi rullaa ohutta kaksipuoleista teippiä.
Olen nyt alkanut keräämään pikku hiljaa tavaraa vauva-albumiin, vauva-kortteihin, ristiäiskutsuihin... jne... Ihana shopata kaikkea vauvajuttuja! :-) Tuosta Finnstamperin tilauksesta ainakin kruunu leimasin ja sydän-haaraniitit olisi tarkoitus hyödyntää erityisesti vauvailuun. Mutta toki myös muualle.

Joulukorttimatskua on myös jo valmiina. Tänä vuonna en ole vielä yhtään joulukorttia tehnyt. Viime vuonna ensimmäinen taisi valmistua kesäkuussa... Ajattelin alotella niitä tekemään pikku hiljaa. Ne pitäs olla kyllä valmiina ennen kuin vauveli syntyy. Jos vauvelin laskettu aika on marraskuun alkupuolella niin siinä pukkaa sitten joulu ja ristiäiset samaan saumaan :-o Syytä ois ainakin yrittää tehä etukäteen asioita, mitä vaan pystyy/kerkee/jaksaa.

Eilen maalailin hulluna puukehyksiä. Muutaman sain valmiiksi asti. Koristelin ihan perinteisillä napeilla sekä koristenapeilla. Kolmet kehykset krakleerasin, sitten loppu krakleerauslakka, grrr... Pirulainen, kun se on arvokasta lakkaa mutta pakko ostaa. Tykkään ite ainakin kovasti noista krakleeratuista jutuista. Hmmm, voisinkin krakleerata (tai koristella jotenkin muuten) muutamat kehykset ihan joululahjoiksi, mihin sitten isken uusimman perhepotrettimme. Ei huono idea, eihän? Just esim. mummoille ja kummeille...

Aurinko paistaa mutta taidanpa silti pysytellä neljän seinän sisällä. Himottaa niin kovasti tehä tehä noita kehyksiä sekä kortteja :-)

Terveisiä muuten Wallelta ja muilta Vaasasta! ;-)

743061.jpg