Ostin ajat sitten palan raapekartonkia ja nyt vasta sain kokeiltua sitä... Aika arvokas oli tuo pala, on kaksiosaisen korttipohjan kokoinen, hinta melkein 2e, oisko ollu 1,70e. Siitä kyllä saa kaikkea kivaa. Tuo eka kuva on huono. Oon laittanu ääriviivatarran raapekartongille ja puutikulla raaputtanut nuo kiiltävät alueet auki... Toisesta kuvasta näkee paremmin, mitä sieltä raaputuksen alta paljastuu. Puutikulla vois tietysti piirtää kuvioitakin tuohon kartongille ja sais nättejä taideteoksia :-) Sen opin heti, että sormenjäljet jää todella helposti tuohon kartonkiin ja niitä ei kyllä saa pois, paitsi raaputtamalla....

604764.jpg

Tein tämmösen nopean korttikokeilun.
604768.jpg
Tässä on vähän niin kuin sama idea, tai mulle tulee mieleen, kun lapsena väritettiin erivärisillä liiduilla päällekäin ja viimeiseksi laitettiin musta. Sitten tikulla piirrettiin siihen väritettyyn paperiin ja mustan alta paljastu värikäs pinta, mitä siihen sitten tikulla piirsikin. Äääh, en osaa selittää!

Tänään tuli pari tilaustakin, ja tämän jälkeen en hetkeen tilaa yhtään mitään!!! Oli nyt saatava lace-sabluuna, että pääsee sitäkin tekniikkaa kokeilemaan... Tilasin sen Lumikelloilta, ja tilasinpa siinä samalla pari kiiltokuva-arkkia ja ääriviivatarrojakin.
604766.jpg

Finnstamperilta tuli tilaus myös. Noita nauhoja oon himoinnu jo pitkään... Siinä on kaikkia saatavilla olevia värejä 1m :-) Samalla tilasin uuden kohojauheen jos nyt sitten vaikka innostuin siitä mosaiikkitekniikasta korteissa. Kyllähän kokojauheella käyttöä löytyy... Ainakin tuntuu, että tuolla Distress Inkin kohojauheella voi tehä vaikka mitä.
604767.jpg

Nyt lähdenkin raaputtelemaan ja ihmettelemään.