Pitkästä aikaa päivittelemässä... Aika on vaan jotenkin juossut ohi.. Tuntuu, että ihan tippuu kärryiltä, kun on vain hetken pois :-/ Tuntuu myös, että on hankala aloittaa kun ei ole toviin kirjoitellut. Hiihtolomia on vietetty ja iris-kortteja väännetty.. Mistäköhän sitä näin äkkiseltään alottaisi..

Hiihtolomalla käytiin etelässä ja pohjoisessa :-) Etelässä eli Helsingissä, ja pohjoisessa eli Kemissä. Tai no, ite en lähtenyt mukaan pohjoseen vaan jäin kotiin siivoilemaan, nauttimaan hiljaisuudesta ja rauhasta sekä toteuttamaan iris folding-korttiprojektiani... Nyt on kyllä väännetty jos jonkin näköstä mallia :-D Täytyy laittaa kuvia myöhemmin.
Nukkekodin yksi seinäkin tuli tapetoitua! Nyt on kaikki seinät valmiit, hip! Kuvia tulossa...
Joka tapauksessa, etelän reissulla poikettiin Charlotassa... Ai-jai-jai, kun joutui ostamaankin kartonkeja ja kaikenlaista kivaa... Vihdoinkin sain hankittua Fiskarsin kulmalävistäjänkin. Helsingissä oli tarkoitus kiertää kaik-ki askartelukaupat ;-) Kuinka ollakaan, pääsin tasan Askarelliin. Mutta se oli ihan hyvä ja riittävä ostosreissu ;-) Kyllä ois löytyny kaikenlaista kivaa... Rahaa vaan sais olla enemmän harrastuksiin!
Helsingissä käytiin myös Sealifessa. Se oli ihan kiva. Oli ihan mukavaa koko perheen kesken käydä vähän reissussa tuulettumassa näistä arjen pyörteistä.
Kemin reissu oli mennyt loppuperheeltä kanssa ihan hyvin. Pojilla oli tullessaan poronajokortit tuliaisina :-)

Mitäköhän muuta... Olen pähkäillyt miten vaikeaa onkin löytää kappaleittain A4 kokosia mulperinpapereita, niitä ohkasia. Ei millään viittis ostaa 3euron paketteja jos tarvii jokaista väriä vain yhden. No, lopulta löysin niitä Hobbyhousen sivuilta. En ole aikaisemmin tehnyt sinne tilausta...
Samaten olen ihmetellyt, miten vaikeaa on nykyään löytää tavallisia haaraniittejä... Kaikenlaisia ihania löytyy mutta ei ihan perustavallisia. Niitä löyty kyllä Finnstamperilta Ja onhan niitä siellä ollutkin mutta en vain muistanut heti. Nyt seuraavaksi ihmettelen, mistä kummasta saa kalotteja??? Niitä mitä laitetaan pääsiäismunien päihin... Joo-o, että täällä sitä vaan surffailen netissä ja löydän kyllä kaikkea ihania askartelukauppoja ja systeemeitä... Kyllä äkkiä itsensä saisi vararikkoon.

Mitäs muuta, yksi ystävä haastoi minut mukaan apupupun neulomiseen. Otin haasteen vastaan. Voisinpa samalla haastaa kaikki muutkin ko. projektiin. Saas nähä miten meikäläisen taidoilla syntyy apupupu. Ainakin ohjeet vaikuttivat hyvin selkeiltä.

Yhen kaverin kanssa oli ATC-vaihto aiheena ötökkä :-) Sinänsä oikein hauska aihe mutta olipa yllättävän haastava! :-) Kolme korttia piti vaihtaa, kyllä meinas tuottaa ihan vaikeuksia :-) Täytyy laittaa kuvia niistäkin myöhemmin.

Kaikenlaista sitä on kerenny puuhastaa. Lasten ensi syksyn eskari ja päivähoitohakemukset on keretty täyttää ja palauttaa :-) Mies sai kipsin pois tänään! Työpaikkahaastattelussakin olen ollut mutta työtä en saanut :-)

Nyt pitäs lähteä kiireellä tekemään makkarakeittoa ennen kuin alkaa ympärillä pyörimään paljon vihaisia pieniä ihmisiä... Ensi kertaan!