Kyllä kannattaa lähteä pahalla päällä ostoksille. Ei varmaan saa mitään mitä pitäs... PITI osta verhokankaita neljään huoneeseen. No, yhtään en jaksanu keskittyä kankaisiin :-/ Sinne jäi kauppaan :-( Yritin ostaa olohuoneeseen pikkumaton. Hirveän hintasia.
Haaveilin ostavani tuttipullonlämmittimen(?). (Nii-i, minkä ihmeen takia). No, ei semmostakaan kapistusta tullu vastaan.
Ajattelin ostaa kesäksi semmoset caprifarkut(?) Vai miksi niitä nyt sanotaan... Semmoset mammamallit kuitenkin. No, kun pääsin sovituskoppiin, luovutin. Ei noussu housut takamuksen yli vaikka kuinka yritin kiskoa... Omasta mielestäni valitsin varmuuden vuoksi vielä ison kokonumeron. Kyllä mä tiedän, että ylipainoa on kertynyt mutta masentavaa huomata se sovituskopissa..
Sitten yritin ostaa kirjeenvaihtokaverilleni kaikenlaista perhoskamaa,  kun se tykkää niistä niin kovin. Sain tasan yhen kortin hankittua... Ideoita oli kyllä pää täys vielä eilen.. En jaksanu kierrellä kaupoissa enkä keskittyä perhosiinkaan.
Piti ostaa semmonen pikkukattila, kun ei ole yhtäainutta. En saanu semmostakaan. Tai ne oli ihan liian kalliita. Hoh-hoi.

Jotain sentäs sain. Pikkusen askartelujuttuja :-) Oli pakko ostaa lisää mummo 3D-kuvia, ja sitten tarttu papatkin samalla matkaan... Mistään ei muuten löydy tekstiä MUMMO! En oo nähny ääriviivatarroissa enkä leimasimissa. Mummua, mummia ja isoäitiä löytyy mutta missä on MUMMO??? Pappaa ainakin löytyy kun ostaa på svenska tarroja... No joo. Pilvi- ja satiinikartonkia ostin myös korttipohjiksi. Sit oli ihan pakko ostaa tommosta kuitusilkkiä. 0.80e/metri, ei paha, eihän? Lohdutin itseäni myös kasvomaaleilla ;-) Ja oli pakko ostaa uusi Hello Kitty -meikkipussi :-) Ai niin, ja sainhan vielä ostettua pari koria askartelukamoille. En tiiä, mut just nyt tuntuu siltä, että kyllä nettishoppailu on paljon helpompaa ja rentouttavampaa! Pitäsköhän alkaa surffata... ;-)

565491.jpg