Pakettivaihdossa oli tällä kertaa aiheena itsetehdyt yllärit. Tein parilleni, Kangaskasalle, mm. jääkaappimagneetja ;-) (Kangaskasan blogista löytyy kuva lähettämästäni paketista kokonaisuudessaan.)
677597.jpg

Arvatkaas, mitä sitten innostuin tekemään koko eilispäivän...?

No, kokonaisen pyykkipoikasetin tietenkin :-D


Tuli hirveä himo maalata jotain :-)
677598.jpg

Maalasin kaikki pyykkipojat mitkä löysin... Tahtoo lisää... Tahtoisin myös lisää puisia valokuvakehyksiä, mitä voisin maalata ja koristella. Hitto, kun ei oo ihan lähellä Ikeaa... Hmmm, onko Ikeat sunnuntaisin auki... Täytyypä tarkistaa. Oon nimittäin suuntaamassa rippijuhliin tässä lähiaikoina, ja sit ois ainakin yksi Ikea vieressä...

Itse sain pakettivaihdossa: nättejä kortteja, paperia, huovutetun sydänkoristeen ja helmikorun. KIITOS! :-) En oo varma, onko siitä nyt lupa laittaa kuvaa...(?)

Pyykkipoikien lisäksi, innostuin leikkaamaan aukkoja taas iris folding-kortteihin valmiiksi... Nyt lähenkin tästä taittelemaan paperia ;-) Aika hyvin muuten pystyin leikkaamaan... Aattelin, että jos ei neulominen suju niin tuskinpa leikkaaminenkaan kovin hyvin.. Kyllä tuo käsi ja peukalo puutu, mutta aika paljon kerkesin leikata verrattuna neulomiseen.
Mutta jos tämä puutuminen on tämmöstä seuraavat 20 viikkoa niin voi perk***! Ei siinä muuten mitään, mutta kun en saa nukuttua!! Se jos mikä tekee ihmisen hulluksi... Montakohan kertaa heräsin viime yönä ravistelemaan käsiä, jaaa niiitäää vääähäään sääärkeee ööööiiisiiin... Grrr... Kaipa tämä tästä.

preg.png