Melkeinpä tietää miten päivä alkaa, kun herää siihen, että lapset jo valmiiksi huutaa ja tappelee.. Sitten yrittää päästää äkkiä keittämään aamukahvin pahimpaan kahvintuskaan, niin eikö juuri silloin, pitkästä aikaa, kahvikeitin valuta kaiiiikki kahvivedet pitkin pöytiä... Grrr ja mur, mikä siivo >:( No, kuhan nyt sais tässä pari kuppia kahvia niin eiköhän se päivä siitä kirkastu. (Ja yks meemi ;-)) Toivossa on hyvä elää... Aattelin lähteä käymään siellä postissa kohta puoleen, pojat saa lähteä fillareilla mukaan. Tulekoohan siitä kamala show.. Ei kai, eihän...

En nyt niin kauheesti eilen sitten kuitenkaan päässy askartelemaan. Jotain kuitenkin. Illalla sain jonkun himon leikata 3D-kuvia pitkästä aikaa! Muutaman kuvan leikkasin kukkia ja yo-kuvia lähinnä. Sitten tein elämäni ensimmäisen vintage-kortin! :-) Saatan innostua vintageen hyvinkin... Kortin teossa oli pientä vastoinkäymistä mutta sainpahan tehtyä. Suunnitelma muuttu koko ajan korttia tehdessä :-) Sitämukaan kun kaikki meni pieleen niin oli pakko muuttaa suunnitelmaa :-) Mutta tämmönen siitä nyt tuli.
En ole varma laitanko vielä tuohon reunoille hopean väristä jotain... Todennäköisesti laitan. Kaikki on kohotettu tarratyynyillä, eli tuo vintagekuva sydänpaperin ja kartongin päällä sekä se sydänpaperi + kartonki kortinpohjan päällä. Oon ihastunut nyt tuohon, että kaikki vaan nostetaan koholle :-)
Tuon kuvan ympärille kieputin Charlotasta ostamaani efektilankaa. En tiiä mikä on sen virallinen käyttö. Helmitarvikkeiden kohdalta sen löysin.. Mutta tähän se kävi mielestäni oikein hyvin. Musta on kiva kun se on tommosta sik-sakkia, ja se on ohutta mutta tosi tukevaa metallilankaa. Helppo laittaa. Sitä oli useampaa eri väriäkin. Ai niin, liimasin vielä tuon kuvankin taakse kartonkipalan, että se pysyisi tukevammin koholla(?) ja ettei tuo metallilanka rikkoisi ainakaan niin helposti kuvan reunaa. Tuossa kuvassa näyttää, että jotkut reunat ois jotenkin käpristyny mutta ei ne kyllä oikeesti ole.

594810.jpg

Että tämmöstä tälle aamulle. Teksi hirveesti mieli jatkaa kortin tekoa, mutta pakko päästä sinne postiinkin ;-) Ja voi perhana vieköön, oon unohtanu pyykit ihan kokonaan! Argh, täytyy lähteä ne hakemaan...