Nyt tulee sitten kuvia kerrakseen...

Tässä on hieman hiihtolomareissun ostossaldoa. Osan olen kyllä saanut äidiltäni.. Esim. kaikki nauhat ja kankaat, ja boordilävistinkin on vain lainassa :-) Mutta voi iih ja aah, miten olenkin hulluna erilaisiin kartonkeihin ja papereihin ja tarroihin... Paljettejakin hankin, en kyllä vielä tiedä mihin niitä laitan mutta eiköhän niille käyttöä löydy...

445181.jpg

En ole tainnut laittaa nukkekodistani kuvaa aikaisemmin. Enkä nyt löytänyt koneeltakaan valmista kuvaa vaikka pitäs kyllä olla... Se on semmonen kolmekerroksinen, harjakattoinen sininen talo, jossa on alakerrassa makkari ja keittiö, keskikerroksessa on yksi iso jaettu tila olohuone ja työskentelytila, yläkerrassa on vintti. Talo on melko vanha... Siellä asuu semmonen rento hippipariskunta, joka odottelee esikoistaan :-) Oikeestaan ne on niin ku vasta muuttamassa sinne, kun ollaan vielä vähän vaiheessa ;-) Joka tapauksessa, tässä se viimeinen seinä minkä olen tapetoinut. Olohuoneen päätyseinä:

445174.jpg

Tässä sitten alakerran makkarin seiniä. Yksi seinä on maalattu siniseksi. Tapetoidut seinät olen laittanut scräppipapereilla.. Vähän on jääny kupruille mutta eikös vanhoissa taloissa tapetit vähän kupruilekin...

445177.jpg***         ***         ***         ***         ***         ***      ***      ***      ***

Tässä sitten taas näitä iris folding-kortteja pari. Ovat viimeistelemättä vielä kuten huomaa. Helmiäispapereilla tulee kyllä ihan kivaa jälkeä, korttipohja on marmorikartonkia.

445211.jpg

Sydämen olen taitellut scräppi-, origami- ja mulperipapreilla. Mulperi kyllä pehmentää sillee nätisti...

445210.jpg
***         ***         ***         ***         ***         ***      ***      ***      ***

Tässä sitten vielä pari kuvaa hiihtolomalta. Minusta aika onnistuneita kuvia omalla tavallaan... Isännän ottamia. Voi arvata varmaan, että Sealifessä otettuja :-) Salamaahan siellä ei saa käyttää, mutta muuten saa kuvata. Haikuloita ja meduusoita :-)


445156.jpg

445158.jpg

Että tämmöisiä kuvia tällä kertaa.

Suunnitelmissa olisi seuraavaksi aloittaa valokuvaprojekti... Mulla on niin mielletön määrä kuvia laittamatta, että nyt ei auta kuin alkaa lätkimään niitä mappeihin ja kansioihin.. En uskalla ees tilata uusia kuvia ennen kuin saan nuo vanhat kansiin. Saas nähä tuleeko koskaan semmosta päivää, että saan hihkaista "JES, kaikki kuvat kansioissa!". Hah.