Vihdoin valmistui viime hiihtolomalla aloittamani huivi :-) Itseasiassa se oli vain hapsuja vailla... Jostain syystä jääny nurkkaan odottelemaan vaihetta seuraavaa. Tuota oli kyllä kiva ja helppo virkata. Ajattelin tehä toisen samanmallisen mutta monivärisenä. Saa nähä. Himottaisi hirveesti virkata kaikenlaista. Ensi viikolla vasta saan lankoja, ellen jotain noista vanhoista jämistä pahimpaan hätään keksi. No, jos ei muuta keksi niin aina voi virkata isoäidin neliöitä. Ehkä saan joskus tarpeeksi niitä ruutuja peittoa varten... Tässä kuiteskin kuva siitä virkatusta huivista.

240246.jpg

***   ***   ***   ***   ***

Satuin näkemään askarteluliikkeessä yhden joulukorttimallin. Oli pakko ostaa heti siihen tarvikkeet eli kartonkia ja ääriviivatarrat :-) Tuosta tulee kivat pakettikortit mummojen ja pappojen joululahjoihin. Miksei ihan korttinakin mene. Kortiksi se on ehkä vähän liian pieni, tosin mitäs se haittaa... (Oiskohan kymmenisen senttiä tuo korkeus...)

240247.jpg


Joulukortit on melkeinpä tehty. Viimeistelyä vailla korkeintaan. Kuulin, että jotkut tekevät esim. vanhemmilleen pinkan joulukortteja lahjaksi. Erittäin hyvä idea! Ei tarvi kesken kaiken lopettaa joulukorttien tekoa jos on into päällä :-D Ylimääräiset lahjaksi. Että näin.

Mitäköhän sitä seuraavaksi keksisi. Ideoita ja ajatuksia olisi, kun vain tietäis mistä alottaa, tai mitä jatkaa...

***   ***   ***   ***   ***   ***
Meidän perheen ruokalistaa :-) Eilen syötiin pastaa ja sienikastiketta. Tänään syödään loput siitä.. Tein eilen valmiiksi myös Kipparin kalavuoan(???), tai joku semmonen... Siihen tuli seitä, kirsikkatomaatteja, kermaa, mausteita... Hmm, ei kai muuta. Nälkä taitaa vaivata... Taidanpa lähteä jyrsimään yhden leivän ensi hätään.

***   ***   ***   ***   ***   ***