Joo, niin kuin otsikko kertoo. Argh! No, kohta on aikaa kun alkaa eskarit ja muut... Tai niin ainakin kuvittelen :-o Ärsyttää kun ei pääse toteuttamaan itseään vaikka olisi ajatuksia :-) Toisaalta jos nyt vietetään kesän helteitä ja on viimeinen vapaa viikko niin ehkäpä siirrän suosiolla sisäaskartelut ensi viikkoon. Ehkä...

Eilen yritin koristella tagin pakettikortiksi. En sitten halunnut uskoa etteikö tavallinen krakleerauslakka krakleeraisi paperiakin... Eipä se toiminu :-p Täyty sitten uskoa, että jos paperia haluaa sillälailla koristella niin pitää ostaa siihen tarkoitettu lakka, mur. Ei se tagi nyt sinänsä pilalle mennyt. Siitä ei vaan tullu semmonen kuin piti... Meni tipat maalia ja krakleerauslakkaa vain hukkaan, ei haittaa semmonen määrä. Pinta on nyt kiiltävä ja vähän valuva :-) Aion kyllä käyttää sen, koristelen vielä loppuun. Tältä se näyttää nyt :-)
799635.jpg

Ei kai se auta kun alkaa valmistautumaan pyykkitupaan, blaah!!! Periaatteessa kyllä tykkään ihan pyykkäämisestä mutta nyt haluisin tehä vain omia juttuja..

Millonkohan mulle alkaa tippumaan ihan hulluna decoja postiluukusta :-) Oon kyllä sen verran ahkerasti ilmottautunut decoihin... Aika hiljakseen on toistaiseksi tippunut postilaatikosta. No nii, ja nyt kun sen ääneen sanoin... ;-)