Tässä on nyt sitten ensimmäinen versio "Meille on tullut vauva" -kortista. Mulla on ollu tapana lähettää lähisukulaisille ja lähimmille ystäville kortti, kun vauva tulee maailmaan. Sisälle tulee kaikki tiedot sekä valokuva muutaman tunnin ikäisestä vauvelista :-) Toisaalta se tuntuu ehkä vähän tyhmälle, kun todennäköisesti heti vauvan synnyttyä lähtee tekstiviestit kuvalla samoille henkilöille ja vähän muillekin... Mutta kun olen tehnyt näin ennenkin niin teen nytkin :-) Mietin tuossa myös, että ehkäpä änkeän samaan korttiin myös ristiäiskutsun, kun muutenkin tulee sitä korttien lähettelyä siihen joulun alle...

Näyttääpä tosi kalpealle tuo kuva. Saatan ehkä harkita jotain kuviollista korttipohjaa... Pilvikartonkia tai jotain kohokuvioitua, tiedä vielä varmasti.. Sydän on leikattu vapaalla kädellä itse värjätystä paperista :-) Kruunu leimasin on Finnstamperilta. Olen leimannut kullanvärisiä kruunuja, leikannut ja kiinnittänyt kohotarroilla sydämen päälle. Asettelu ei ole tuossa ihan paras mahollinen. Lisäsin tuon vaaleansinisen satiininauhan reunaan, kun kortti näytti niin kovin keskeneräiseltä ilman sitä. Siinä vois vieläkin olla jotain... Mietin, että jos kulmaleikkurilla esim. koristelisi nuo kulmat... Ehkä.. Aika pelkistetty saa kyllä ollakin. Sisältö tärkein :-)
Huvitti, kun katselin aikaisempia tekemiäni "uusi vauva" -kortteja, on ollu todella alkeellisia meikäläisen askartelutaidot :-D No, en tiiä oonko vieläkään mikään pro mutta kehitystä on kyllä tapahtunut :-)

827332.jpg