En kerennyt ees vapputervehdystä laittaa, kun meikäläinen & perhe pakkasi kimpsut ja kampsut huristi reissuun jo lauantai-aamuna anivarhain ;-)

Markkinoilta:
Lauantaina olin kaverini kanssa markkinoilla myymässä. Ne oli semmoset pikkiriikkiset kylämarkkinat. Oikein oli mukavaa vaikka kylmä meinas tulla, ja tulikin... Hrrr... Nää oli meiän molempien ekat markkinat :-) Erittäin mielelläni menisin jatkossakin. Varsinkin kun tuollaisilla pikku markkinoilla on nuo pöydätkin kohtuu hintaiset... Meillä oli ihan katospaikka, ja puoliksi kun se maksettiin niin hinnaksi tuli 10€/nassu. Ei paha!!! Sillä hinnalla menis jo nauttimaan kauniista markkinapäivästä ystävän kanssa vaikka ei saisi mitään myytyä :-) Kortteja tuli myytyä eniten. Niitä olinkin tarkotuksella vääntänyt :-o Oli mulla mukana niitä kehyksiäkin ja jotain pientä... Ystävälläni oli kanssa kortteja. Sitten hän oli tehny aivan ihania huovutettuja stressipalloja! Aivan ihanan värisistä villoista... Ja sit hänellä oli semmosia upeita tauluja fanttilangasta. Itelläkin iski kuume fanttilankaan... Laitan tänne heti markkinakuvia, kun nyt vielä tarkistan häneltä luvan.

Vappua yms.
Vietettiin sitten viikonloppu, keskimmäisen synttärit ja vappu mökillä. Muuten ois ollu ihan kiva mutta oli niin k-y-l-m-ä!!! Aurinko kyllä paistoi mutta oli kylmä ja tuuli ja välillä satoi... Ihmeesti sieltä oli anopin istuttamia kukkasia puskenu maan alta. Pikkusen väriä mökin pihassa. Mökkiä lämmitettiin. Kakkua, munkkeja ja simaa mässättiin :-) Tämmöstä. Yritän saada kuvia laitettua piakkoin... ;-)