Kyllä on ankeaa aikaa tämä pimeä marraskuu vaikka itse marraskuun lapsi olenkin. On niin pimeetä koko ajan. Tulispas pian taas paljon lunta.
Viime päivityksestä on pikkusen aikaa. En ole oikein vielä oppinut tänne... Hitaasti hyvää tulee. Mitäs olenkaan saanut aikaiseksi... Tein joulukalenterin kummitytölle joululahjaksi. Ohje on jostain askartelulehdestä. Ei lennokkaasti itsekeksittyä... Periaatteessa kahden kartongin väliin liimasin tulitikkuaskit. Piparkakkukuvioleikkurilla sitten nuo päiväykset laitettu. Siitä tuli ihan kiva. Tosin tuo kuva ei kyllä ollenkaan eduksi..

275240.jpg

Tässä on kuva joulukalenterista, minkä tein omille pojilleni pari joulua sitten. Tulitikkuaskit päällystetty ja liimattu maalatulle vanerilevylle. Puunapit on maalattu ja liimattu askeihin.

275253.jpg

Miehen siskontytölle neulon kaulaliinaa pukin konttiin. Se on melkeinpä valmis. Ihan vaan kaksi oikien kaksi nurin :-)

275245.jpg

Joulu se tässä päälimmäisenä tosiaan mielessä pyörii.
Ostin Ikeasta tosi edullisa puisia valokuvakehyksiä. Niitä olen maalaillut, krakleerannut ja koristellut eri tavoin. En sitten tiiä kuka niitä lahjaksi saa. Joulupukki ne jollekin kuitenkin saa vietäväksi.
Ajattelin antaa lahjaksi mummoille ja papoille itsemarinoituja valkosipuleita ja oliiveja.

Vanhin kummityttöni päätti alkaa kasvissyöjäksi. Ajattelin sitten hänelle antaa lahjaksi itsesidotun kirjan "Kummitädin parhaat kasvisruokavinkit" :-) Itsekin kun olen hieman vege.
Kaikkea olisi kiva tehdä, kuhan vain kerkeis ja keksisi. Täytyy käydä kurkkimassa toisten blogeista ideoita :-)

Täytyisi lähteä ruoanlaittoon.. Ei yhtään nyt huvittaisi :-/ Täytyypä katsastaa jääkaapista jotain tosi helppoa ja nopeeta, että pääsee nopeammin neulomaan... Tosin pitäisi siivota, kun ollaan huomenna saamassa pieniä vieraita Rovaniemelä asti. Ensi kertaan!